Vognmand Fyn og trekantområdet – vognmandsfirma nær Odense, Assens, Middelfart m.fl.

 

Leder du efter en dygtig vognmand på Fyn? Skal det være et vognmandsfirma med mange års erfaring i branchen, gode priser og høj kvalitet? Så skal du kontakte os hos Vestfyns Kørsel på 64 88 11 17.

Firmaet blev oprindeligt stiftet tilbage i 1965, og ledes i dag til dagligt af Jørgen Hansen, som har været i firmaet i mere en 25 år. De mange års erfaring kommer alle vores kunder til gode i form af høj effektivitet = billige priser og hurtig levering.

 

Vi udfører opgaver for private, erhverv samt det offentlige på hele Fyn og i trekantområdet. Vi har bl.a. mange kunder i Odense, Middelfart, Assens, Bogense, Otterup, Kerteminde, Kolding, Fredericia og Vejle.

Om vores arbejde som vognmand i Odense og resten af Fyn samt trekantområdet

Vi er kendt for vores høje kvalitet, hurtige udrykning og lave priser. Vi udfører stort set alle former for vognmandsopgaver. Nedenfor har vi lavet en kort oversigt over nogle af de opgaver vi ofte udfører.

 

Vognmand Fyn, Odense, Middelfart mm.

Vognmandsfirma Fyn, Assens og Odense

 

Vores vognpark dækker over både store og små maskiner herunder bl.a. lille 18 tons lastbil med kran, 4 akslet lastbil med hejs, 4 akslet lastbil med kran til kran/grab arbejde, 4 akslet lastbil og 3 akslet kærre, lastvogne med grab, containere og meget andet.

Kontakt vores vognmandsfirma

Hvis du har et projekt som du ønsker mere information om, eller hvis du ønsker at få en specifik pris, er du velkommen til at kontakte os på mailen her eller på 64 88 11 17.

 

Du kan se billeder fra nogle af vores mange tidligere opgaver i galleriet i menuen i toppen af siden.

 

Vi arbejder overalt på Fyn og trekantområdet – herunder Odense, Middelfart, Assens, Bogense, Otterup, Kolding og Fredericia m.fl.

 

Vognmandsfirma Middelfart, Odense og Fyn

Vognmand i Odense og hele Fyn