Bortkørsel af affald og affaldshåndtering i Odense, hele Fyn og Trekantområdet

 

Har du brug for professionel bortkørsel af affald eller anden affaldshåndtering? Skal det foretages af et firma med ekspertise og mange års erfaring, og som også er godkendt til at transportere asbest forsvarligt og sikkert?


Hos vognmandsforretningen Vestfyns Kørsel har vi mange års erfaring inden for dette område, og vi kan sørge for alt i processen fra afhentning af have- / byggeaffaldet til eventuel indberetning til miljøstyrelsen. Vi har kunder til affaldshåndtering i Odense, Assens, Middelfart og hele Fyn samt Trekantområdet (Kolding, Fredericia og Vejle).

Om vores bortkørsel af affald i Odense, Fyn og Trekantområdet

Vi arbejder både for private, erhverv samt for det offentlige, og påtager os såvel store som mindre opgaver. Vi fungerer også som underleverandør for entreprenørfirmaer, håndværksvirksomheder mm.

 

Typiske materialer vi afhenter

Vi kan afhente mange forskellige materialer / produkter herunder f.eks.:

  • Beton
  • Murbrokker
  • Gammel asfalt
  • Brændbare materialer
  • Alle former for tagdækning (eternit, tagpap, teglsten, betonsten, stråtag mm.)
  • Haveaffald (hæk, jord, træer, buske, rodnet mm.)
  • Blandet byggeaffald
  • Og meget andet

 

Vi kan også tilbyde afhentning af asbestholdige materialer

Hvis du har et gammelt produkt som indeholder asbest, er vi også godkendt til at transportere dette. Vi kan stå for bortkørslen, ligesom vi også gerne sørger for indberetning til miljøstyrelsen.

 

Du skal altså ikke stå for andet end at kontakte os, og aftale hvilken dag vi skal komme. Du behøver ikke engang at være hjemme når vi kommer, så længe vi blot er informeret om, hvor affaldet er placeret.

Kontakt vognmandsfirmaet Vestfyns Kørsel

Du kan skrive en mail til os her, eller ringe til os på 64 88 11 17. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål, og med professionel rådgivning. Vi tilbyder altid et gratis og uforpligtende tilbud.

 

Vi arbejder overalt på Fyn og Trekantområdet herunder bl.a. Odense, Brenderup, Bogense, Kerteminde, Middelfart, Assens, Ejby, Vejle, Fredericia og Kolding.