Entreprenøropgaver og entreprenørkørsel i Odense, resten af Fyn og Trekantområdet

 

Vognmandsforretningen Vestfyns Kørsel i Harndrup tilbyder professionel entreprenørkørsel i Odense, resten af Fyn samt hele Trekantområdet. Vi har siden 1965 fungeret som en af de foretrukne vognmænd, når virksomheder har skulle vælge en professionel underleverandør, men vi arbejder også meget for private og offentlige institutioner.

 

Vores vognpark består af et bredt udvalg af moderne maskiner, både store og små, så vi kan udføre alle typer opgaver hurtigt, effektivt, og til de bedste priser.

 

Vi arbejder ofte i Odense og andre steder på Fyn, herunder bl.a. Middelfart, Brenderup, Bogense, Kerteminde, Assens og Ejby. Vi har også mange kunder i Fredericia, Vejle og Kolding.

Om vores entreprenørkørsel på Fyn og Trekantområdet

Vores entreprenøropgaver spænder bredt. Derfor har vi også en vognpark bestående af både store og små maskiner. Vi har bl.a. en lille 18 tons lastbil med kran som benyttes til kran/grab arbejde, 4 akslet lastbil med hejs, 4 akslet lastbil med kran, lastvogne med grab, containere, 4 akslet lastbil + 3 akslet kærre og meget andet.

Entreprenørkørsel Fyn og Odense

Entreprenørkørsel Fyn og Middelfart

 

Som underleverandør tilbyder vi alt lige fra bortkørsel af jord ved nybyggerier til levering af grus til fundamentstøbning, etablering af sandpude, og affaldshåndtering og bortkørsel af affald fra byggeprojekter.

 

For private tilbyder vi også grus kørsel og bortkørsel af byggeaffald / haveaffald, salg og levering af granitskærver, udgravning til fundament og efterfølgende opfyldning med sand samt diverse andre gængse former for entreprenørkørsel.

Entreprenøropgaver Fyn og Assens

Profesionelle entreprenøropgaver

Kontakt vores vognmandsforretning om entreprenøropgaver

Hvis du vil vide mere om vores mange arbejdsområder, eller hvis du har et specifikt projekt du ønsker en god pris på, kan du kontakte os på 64 88 11 17 eller på vores mail.

Vi står klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig godt videre med din opgave.

 

Vi arbejder på hele Fyn og trekantområdet – herunder bl.a. Odense, Bogense, Otterup, Middelfart, Assens, Fredericia og Kolding.