Vognmandsfirma siden 1965 - Vi tilbyder deponering og afhentning af hestemøg i Odense på Fyn og hele Trekantområdet

Hos Vognmandsforretningen Vestfyns Kørsel tilbyder vi at hente og køre hestemøg væk. Vi har en lang historik bag os. Når du indgår et samarbejde med os, er du sikker på, at vi ved hvad vi laver.

 

Vi er et professionelt firma med gode og stabile medarbejdere. Vores stab består af 6-7 chauffører som går op i deres arbejde. Derfor tør vi også godt sige, at vi holder vores aftaler og altid bestræber os på at levere et godt stykke arbejde.

Undgå problemer med miljøtilsynet med korrekt bortskaffelse af hestemøg

Vi hjælper mange forskellige slags kunder i vores firma. Når det gælder bortskaffelse af hestemøg, kan det være stutterier, rideskoler, andre relevante erhverv og privatpersoner der har et par heste eller 3.

 

Uanset om du er privat og holder et par heste eller om det er i sammenhæng med en virksomhed, kan vi hjælpe dig.

 

Reglerne er specifikke ved affaldshåndtering og bortkørsel af affald, herunder også hestemøg. Det har vi selvfølgelig styr på. Når du benytter os, garanterer vi, at affaldet ender hos en godkendt modtager. Når det gælder hestemøg, afleveres det hos et biogasanlæg. Du kan derfor være sikker på, at der ikke opstår nogle problemer ift. miljøtilsyn ved kommunen.

Container til hestemøg og andet husdyrgødning – Vi leverer og afhenter på Fyn og i Trekantområdet

Har du brug for en container som et alternativ til en møddingplads? Det kan vi også hjælpe dig med. Du skal blot kontakte os. Så vi kan tale om hvilken størrelse den skal være og hvor ofte du ønsker, at vi kommer og tømmer den. En container løser desuden også problemet med at opbevare møddingen nemt og forsvarligt.

Sådan kommer du forsvarligt af med din mødding og heste gødning – Nem afhentning af hestemøg

Ønsker du, at vi skal hjælpe dig af med dit hestemøg ser forløbet således ud:

 

  1. Du kontakter os på telefon eller via mail. Vi hører lidt om opgaven og giver dig et tilbud. Vi laver en fast pris som vi aftaler på forhånd.
  2. Vi aftaler tidspunkt og sted, hvorefter vi kommer og afhenter møget; den første gang skal vi have forevist forholdende. Vi afhenter uanset om det drejer sig om container, eller vi skal grabbe hestemøget fra en møddingsplads.
  3. Ønsker du en fast aftale om bortkørsel af hestemøg, laver vi gerne det. Du kan også kontakte os efter behov på mail og telefon. Vi laver gerne en aftale og en fast pris på afhentning. Efter den første gang behøves du ikke være til stede. Vi skal blot være sikre på, at forholdene og adgangsvejene er i orden.

 

Uanset om det drejer sig om hestemøg, entreprenørkørsel, levering af grus eller en af vores andre services, oplever vores kunder os som grundige, effektive og fornuftige når det gælder prisen.

Kontakt os for et tilbud på afhentning af hestemøg – Vi afhenter på hele Fyn og Trekantområdet

Har du brug for en stabil leverandør til bortkørsel og deponering af hestemøg? Vi giver gerne et tilbud på opgaven og en eventuel fast aftale. Kontakt os på tlf. 64 88 11 17. Du er også velkommen til at kontakte os skriftligt igennem vores kontaktformular.

 

Vores kunder findes i mange byer på Fyn – bl.a. Odense og Middelfart. Vi hjælper også kunder i Trekantområdet herunder Kolding, Vejle og Fredericia.