Billig salg og levering af grus i Odense, Middelfart, Svendborg, resten af Fyn og Trekantområdet

 

Skal du have opført ny terrasse eller en anden form for brolægning, og leder du efter en til levering af stabilgrus på Fyn eller i Trekantområdet? Er du i gang med nybyggeri, tilbygning eller ombygning og leder efter billig salg af grus til private eller erhverv? Eller er du i gang med noget helt tredje? Uanset årsagen, kan vi hos vognmandsforretningen Vestfyns Kørsel i Harndrup hjælpe dig.

 

Vi er eksperter i levering af grus såsom brolæggergrus, filtergrus, stabilgrus, bundsikringsgrus, slotsgrus, afretningsgrus og meget andet. Du kan kontakte os på 64 88 11 17 hvis du ønsker et godt tilbud.

 

Vi har kunder til dette overalt på Fyn og Trekantområdet herunder bl.a. Odense, Middelfart, Svendborg, Bogense, Otterup, Kerteminde, Assens, Fredericia, Kolding og Vejle.

Om vores salg og levering af grus

Som vognmand kan vi levere produkter til stort set alle former for projekter og byggerier, og vi leverer gerne både  små og store ordrer. Fælles for alle opgaver er, er de altid udføres hurtigt og effektivt, og til de bedste priser på markedet.

 

Vi arbejder med salg til private, og fungerer også som underleverandør hos mange håndværksvirksomheder. Derudover arbejder vi også for flere kommuner.

 

Vores sortiment spænder bredt, med flere forskellige kornstørrelser og blandingsforhold.

 

Levering af grus Fyn, Odense, Kolding, Middelfart og Svendborg

Salg af grus og levering af grus Fyn

 

Nedenfor kan du se nogle af de mange forskellige produkter vi bl.a. tilbyder, og kort læse hvad de benyttes til:

  • Brolæggergrus - til indkørsel, terrasser mm.
  • Stabilgrus kvalitet 1 og 2 – som bærelag til flisebelægninger, underlag til asfalt mm.
  • Vasket grus - til støbearbejde (fundamentstøbning, støbning af sokkel osv.)
  • Afretningsgrus - benyttes som det sidste lag inden sten / fliser lægges
  • Filtergrus - anvendes til filtrering / dræn
  • Bundsikringsgrus - benyttes som underlag / ballast på tungt trafikerede områder såsom veje, parkeringspladser, stisystemer, havneområder og lignende
  • Slotsgrus - som øverste lag på stisystemer (produktet er udviklet til alle årstider og vejrforhold)

 

Gruslevering Fyn, Odense m.fl.

Kontakt vores vognmandsfirma på Fyn

Hvis du har læst ovenstående og stadig er i tvivl om hvilket produkt du skal benytte til netop dit projekt, står vi gerne klar med kyndig rådgivning. Vi ved at produkterne er mange, og vi er derfor også vant til diverse spørgsmål – og vi synes ikke, at der findes nogle ”dumme spørgsmål”.

 

Du kan ringe til os på 64 88 11 17. Du kan også skrive os en mail på vores kontaktformular her.

 

Vi arbejder overalt på Fyn og Trekantområdet, og har bl.a. mange kunder i Fredericia, Kolding og Vejle - Odense, Middelfart, Svendborg, Kerteminde, Assens, Bogense og Otterup.