Bortskaffelse og bortkørsel af jord i Odense, Middelfart, Assens og hele Fyn m.fl.

 

 

Har du fået gravet et stort lag jord af i forbindelse med anlæg af have i et nybyggeri? Har du fået anlagt ny terrasse og i den forbindelse været nødt til at grave en del jord af? Uanset hvad årsagen måtte være, er vi hos Vestfyns Kørsel den du skal kontakte, hvis du skal have udført både hurtig og billig bortkørsel af jord i Odense, et andet sted på Fyn eller i trekantområdet (Fredericia, Kolding og Vejle).

 

Vi er eksperter i dette, og med vores Manpower og maskiner slipper du for tiden og besværet. Vi er samtidig væsentlig billigere end mange typehusfirmaer, da dette er vores kernekompetence.

Generelt om opgaver med bortkørsel af jord i Odense, Fyn og trekantområdet

Vi arbejder med bortkørsel for både private og det offentlige, og vi bliver også ofte benyttet som underentreprenør på projekter i erhvervslivet.

 

Hvis jorden allerede er gravet op og blot skal køres væk, henter vi den typisk med en af vores store kranvogne med grab. På den måde foregår det hurtigt og effektivt, så du nemt kan komme videre med dit projekt. Hvis du ønsker det, kan vi naturligvis også tilbyde at grave jorden af for dig, og efterfølgende køre den bort.

 

Hvis du selv foretager gravearbejdet, skal bunken gerne ligge maksimum 6 meter fra vejen, så vi kan nå den med grabben. Hvis jorden lægger længer inde vil vi også kunne løse det med en gravemaskine.

Bortskaffelse af jord Fyn, Odense, Middelfart, Assens mm.

Vi kan også tilbyde bortskaffelse af forurenet jord og foretage en analyse

Som noget specielt, kan vi også være behjælpelige med at bortskaffe forurenet jord, og hvis du ønsker en analyse, har vi også nogle dygtige samarbejdspartnere inden for dette.

 

Med andre ord kan vi tilbyde en fleksibel og komplet løsning. Ved at foretage analyse af jord fra flere forskellige steder på grunden, kan du få påvist, om der kun er ”pletvis” forurening, eller om det er hele grunden der er berørt.

Bortkørsel af jord Fyn, Odense Middelfart m.fl.

Bortkørsel af jord Odense, Middelfart, Fyn og Trekantområdet

Kontakt vores vognmandsfirma

Hvis du ønsker at vide mere om mulighederne inden for ovenstående, eller hvis du har en specifik opgave, som du ønsker et godt tilbud på, kan du kontakte os på 64 88 11 17 eller på vores mail her.

 

Vi arbejder i Trekantområdet og på hele Fyn herunder bl.a. Odense, Middelfart, Assens, Brenderup, Kerteminde, Bogense, Otterup, Fredericia, Kolding og Vejle