Salg og levering af billig varmebehandlet muldjord i Odense, hele Fyn og Trekantområdet

 

Er du træt af ukrudt og leder du efter en god ukrudtsfri muldjord til højbede, urtehaven, drivhuset eller noget helt fjerde? Hos vognmandsforretningen Vestfyns Kørsel i Harndrup er vi leveringsdygtige i billig varmebehandlet muldjord i højeste kvalitet, som er meget nemt at holde.

 

Vi har mange kunder i Odense og resten af Fyn samt Trekantområdet. Vi har bl.a. haft leveringer for kunder i Middelfart, Assens, Bogense, Otterup, Kolding og Fredericia.

Om varmebehandlet muldjord

Vi tilbyder både salg og levering af almindelig muldjord såvel som varmebehandlet, men hvis du ønsker at bruge et minimum af dine dejlige sommertimer på at luge ukrudt i bede mm., anbefaler vi, hos Vestfyns Kørsel, helt klart varmebehandlet muldjord. Dette produkt er stort set fri for ukrudt, som du også kan se i billederne her:

Varmebehandlet muldjord

IKKE varmebehandlet muldjord

 

Jorden er blevet opvarmet til ca. 80 grader hvilket medfører, at frø, spirer mm. er fjernet, og nye frø har svært ved at slå rødder. Hvis du ligger denne jord som det øverste lag (minimum omkring 10 cm.) opnår du meget lidt vedligeholdelse, og du kan bruge sommeren på det der er sjovt, nemlig at høste afgrøderne.

Kontakt os om salg og levering af muldjord på Fyn og Trekantområdet

Hvis du har spørgsmål til vores arbejde eller til produktet, eller hvis du ønsker at lave en bestilling, kan du ringe til os på 64 88 11 17 eller på vores mail her.

 

Vi giver gerne gode råd og besvarer ligeledes gerne spørgsmål. Vi kan naturligvis også beregne et uforpligtende tilbud på, hvor meget jord du skal bruge.

 

Vi kan også tilbyde følgende andre arbejdsområder: salg og levering af grus, levering og salg af granitskærver, bortkørsel af jord, entreprenørkørsel, arbejde med gravemaskine og meget andet.

 

Hvis du vil se billeder fra forskellige tidligere projekter, kan du klikke ind i galleriet i menuen øverst på siden.

 

Vi arbejder på hele Fyn og Trekantområdet, og har bl.a. mange kunder i Odense, Middelfart, Assens, Bogense, Otterup, Kolding og Fredericia.